Do you know this?

Jag tycker att sådant här är så kul att läsa om andra och nu är det endel bloggerskor och folk på Facebook som gjort sådana här så jag blev med sugen! So let's go.
1. Mitt dröm land som jag ska besöka någon gång innan jag dör är Maldiverna. Det är bara så fint!
2. Jag älskar katter och har alltid gjort det och ska ha minst två katter när jag flyttar hemifrån + en hund. Har redan bestämt ras och namn! :)
3. Jag är sådan som tror väldigt mycket på mitt horoskop osv.. För ett tag sedan var jag ännu värre men har lugnat ner mig lite nu...haha.
4. När jag slutar gymnasiet vill/ska jag vara Au Pair ett år i USA, har velat vara det ett tag och här om dagen skickade jag efter några broschyrer om det.
5. Min (nästan) mardröm är att bo kvar här i Motala. Mina barn ska absolut inte få växa upp här! Men vart jag vill flytta har jag inte bestämt än, har funderat på att plugga uppe i Stockholm efter att jag varit Au Pair och sedan så får jag se vart jag tar vägen :).
6. Jag tycker att det är viktigt att ha mål i sitt liv och jag har mina mål uppskrivna i ett anteckningsblock.
7. Endel konstiga saker som har hänt i år, som att det snöade i Maj och Tyra skrev igår att det snöade och haglade i Haninge igår, sedan att det hänt konstiga saker i världen, det är ett tecken på att jorden snart kommer gå under. Tror jag!
8. Jag är en sådan person som ändrar mig om saker hela tiden. Ibland kan jag lyssna på något som jag sedan hatar eller har hatat. Samma så är med kläder, filmer osv! Har för mig att tvillingar är så! ;)
9. Min värsta fobi är typ tandläkaren då jag fått gjort saker som gjort ont osv sedan jag var liten. Usch :(
Det här får räcka, kommer inte på mer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0